Deoarece nevoia de a face angajări nu este una constantă , iar căutarea și atragerea candidaților, interviurile și selecția fac ca procesul de recrutare să necesite destul de mult timp, ceea ce reprezintă un dezavantaj major pentru o companie, decizia externalizării recrutării de personal și colaborarea cu un profesionist în domeniu își dovedește eficiența în timp , fiind preferată de organizații din ce în ce mai des.

Cunoștințele despre industrie, rezultatele și pasiunea de peste 17 ani în recrutare și selecție de personal ne fac un partener de încredere. Recrutăm și selectăm în mod profesionist și cu promptitudine personal pentru poziții variate la nivel de experiență și responsabilități, din domenii diverse , și suntem pregătiți întotdeauna să găsim pentru clienții noștri atât candidați pentru poziții de execuție sau specialiști cât și profesioniști cu multă experiență, capabili să preia conducerea unui department sau organizații.

Serviciile noastre de recrutare si selectie de personal se adreseaza domeniilor Management , Productie, Inginerie ,Logistica, Marketing, Calitate,  Vanzari, Achizitii, Financiar, Contabilitate,  Resurse Umane, IT, Juridic, Administrativ, Call-Center, Turism  , Customer Suport , iar printre clientii nostri stabili se numara companii mari , mici si mijlocii .

Baza noastră de date cu candidați valoroși alături de conexiunile pe care le deținem în calitate de agenție de recrutare aduc plus valoare procesului de atragere și căutare și reduc timpul alocat găsirii candidatului potrivit.

Dispunem totodată de instrumente de testare și evaluare a personalității și competențelor profesionale pentru candidați, instrumente pe care le aplicăm în cazul persoanelor care se dovedesc a fi potrivite pentru a intra în selecția pentru ocuparea poziției deschise si care ofera  angajatorului  o nota obiectiva in luarea deciziei de angajare .

Serviciile de recrutare și selecție includ:

Căutarea, atragerea si intervievarea candidaților

Testarea candidaților din punct de vedere al competențelor și personalității

Selecția candidaților și livrarea listei scurte

Suport in programarea interviurilor finale

Acordarea de garanție pentru candidatul recrutat

Beneficiile externalizării
recrutării de personal

cunoașterea așteptărilor reale ale candidatului legate de noul job și loc de muncă

acoperirea optimă și în scurt timp a pozițiilor vacante

promovarea imaginii companiei dumneavostră în fața candidaților

reducerea eforturilor administrative si de time management

servicii de calitate asigurate de profesionisti astfel incat raportul calitate-cost sa reprezinte un castig pentru organizatie

Vă sprijinim să eliminați timpul alocat interviurilor și costurile de personal , folosim tehnici creative de recrutare și găsim întotdeauna piesa lipsă